Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

3G-antennit

Yksi hieno mobiililaajakaistan ominaisuus on, että voit mennä Internettiin missä tahansa haluat – mutta voit olla lähes varma, että paikka missä sitä eniten tarvitset, on kuuluvuus heikko.

Vaikka 3G-peitto on laajentunut huimasti entisestään, on edelleen katvealueita missä yhteys ei toimi ollenkaan tai vain 2G verkko on saatavilla. Onneksi muutama ratkaisu on nyt saatavilla ja päästä eroon kuuluvuus ongelmista.

Markkinoilta löytyy pääasiassa kahden tyyppisiä antenneja.

3G YMPÄRISÄTEILEVÄ-ANTENNI

eli klip/pöytä-antenni: Antennit sopivat erityisesti koti- ja matkakäyttöön, silloin kun ei tarvita kovin suurta vahvistusta tai kun suuremman suunta-antennin asentaminen ja käyttäminen on hankalaa. Tämä antenni on suunniteltu asettamaan esimerkiksi näyttösi päälle tai työpöydälle. Ympärisäteilevätantennit ovat mallia ”suuntaamattomia” eli antennit kaappaavat signaalin kaikista ilmansuunnista.

3G SUUNTAAVA-ANTENNI

Kuten nimestä arvaat, tämä antenni tyyppi on mallia ”suuntaava”. Suuntaavat antennit ovat tehokkaampia jos olet todella huonolla kuuluvuus alueella. Parempiin tuloksiin pääset myös jos tiedossasi on, missä tukiasema sijaitsee ja voit suunnata antennin juuri oikein. Nämä antennit voidaan kiinnittää televisio antennin tavoin esimerkiksi seinään.

Molemmilla anteille voit saada huimiakin eroja mokkulan omaan antenniin verrattuna. Useimmissa mokkuloissa on valmis paikka mihinkä lisäantennin voi kytkeä muuta toisissa malleissa kuten Huawei E220 mokkulassa täytyy sinun juottaa antenni kiinni.