Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

4G LTE -nopeudet nyt myös Saunalahden puheliittymiin

maaliskuu 12th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Huippunopeat 4G LTE -yhteydet ovat nyt saatavilla Saunalahden mobiililaajakaistaliittymien lisäksi myös Saunalahden puheliittymiin. Puheliittymien 4G LTE -nopeuksia voi hyödyntää uusimmilla älypuhelinmalleilla. LTE-teknologiaa tukevilla alueilla tyypilliset toteutuvat tiedonsiirtonopeudet paranevat edesauttaen muun muassa sujuvampaa nettisurffailua ja työntekoa.

LTE-teknologian tuki aktivoidaan Saunalahden Reilu 4G -liittymille ja Mobiililaajakaista 4G -lisäpalveluille. Tuki päivitetään myös jo myytyihin Reilu 4G -liittymiin sekä Mobiililaajakaista 4G -lisäpalveluihin. Saunalahden 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. Koska LTE on puhtaasti datakäyttöön suunniteltu teknologia, siirtyy puhelin automaattisesti 2G/3G-verkkoon puhelua muodostettaessa. Puhelun jälkeen puhelin palautuu takaisin LTE-yhteyteen tai käyttää aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa.

4G LTE -päätelaitteet lisääntyvät koko ajan markkinoilla. Nokia Lumia 920 ja vastikään ennakkomyyntiin tullut Nokia Lumia 820 tukevat LTE:tä. Tuki on tulossa myös iPhone 5:een LTE 1800 megahertsin taajuuden osalta. Uusimpien älypuhelinten lisäksi 4G-nopeuksia voi hyödyntää kannettavissa tietokoneissa Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla nettitikuilla sekä tableteilla, jotka tukevat 4G-teknologioita.

4G LTE:n puheliittymiin tulon myötä asiakkaillemme tulee entistä edullisemmaksi se, että Saunalahden liittymissä ei ole rajoitettu datan käyttöä. Saunalahdella on rajoittamaton datakäyttö kaikissa liittymätyypeissään.

Elisa laajentaa jatkuvasti 4G-saatavuuttaan. Verkon ajantasaisen kuuluvuustilanteen voi tarkastaa kuuluvuuskartasta osoitteessa <a href="http://www.elisa.fi/kuuluvuus".

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.