Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

4G-nopeudet saatavilla jo useimmissa matkailukeskuksissa

maaliskuu 23rd, 2012 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Suomalaiset voivat hyödyntää nyt entistä nopeampaa mobiililaajakaistaa myös talvilomillaan. Elisan 4G-nopeudet ovat tarjolla jo useimmissa hiihto- ja matkailukeskuksissa. Nopeammista yhteyksistä hyötyvät myös yrityskäyttäjät.

Elisan 4G-saatavuus kasvaa nopeasti ja 4G-nopeuksia on jo lähes 140 paikkakunnalla. Hiihtolomalaisia ilahduttaa huippunopeiden yhteyksien saatavuus matkailukeskuksissa. 4G-nopeuksia voi hyödyntää kannettavissa tietokoneissa Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla nettitikuilla, jotka käyttävät aina nopeinta yhteyttä kaikkialla Elisan verkossa.

– Yhä useammat asiakkaamme haluavat käyttää entistä nopeampia internetyhteyksiä ja etätyömahdollisuuksia myös loma-aikoina. Myös yrityskäyttäjät arvostavat työmatkojen ja seminaarien yhteydessä nopeita ja kattavia yhteyksiä sekä mahdollisuutta videoneuvotteluihin. Olemmekin panostaneet kattavimman 3G-verkon lisäksi nyt 4G-nopeuksien saatavuuteen erityisesti matkailualueilla, joissa ne lisäävät myös palveluyritysten toiminnan tehokkuutta ja kilpailukykyä, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden laajakaistaliittymien liiketoimintajohtaja Matias Castrén.

Alkavalla hiihtolomakaudella Elisan 4G-nopeudet ovat Elisan ja Saunalahden asiakkaiden käytettävissä seuraavissa hiihto- ja matkailukeskuksissa: Koli, Levi, Ruka, Saariselkä, Tahko, Ylläs, Vuokatti, Serena, Ukkohalla, Olos, Talma, Sappee, Kauniaisten Hiihtokeskus, Klaukkalan Tornikeskus, Luosto, Mielakka, Pallas, Pukkivuoren Hiihtokeskus ja Äänemäki. Tarkemmat tiedot kuuluvuudesta osoitteessa www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. Tyypilliset toteutuvat tiedonsiirtonopeudet paranevat edesauttaen mm. sujuvampaa nettisurffailua ja työntekoa. Elisan 4G-palvelut avattiin esikaupalliseen käyttöön vuoden 2010 alussa ja yrityskäyttöön joulukuussa 2010. Marraskuussa 2011 Elisa lanseerasi 4G-nopeudet valtakunnallisesti. www.elisa.fi/4G

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.