Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisa laajentaa lähiviikkoina 4G LTE -nopeuksien saatavuutta Hämeessä

tammikuu 29th, 2014 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Alueellinen lehdistötiedote 29.1.2014

Elisa laajentaa 4G LTE -yhteyksien saatavuutta Hämeessä. Nopeat 4G-yhteydet takaavat sujuvan surffailukokemuksen ja tekevät mobiililaitteiden käytöstä monipuolisempaa. Jatkuvasti verkkoihin investoivan Elisan tavoitteena on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin nykyinen 3G-verkko.

Nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä Hämeessä kasvaa jatkuvasti. Asiakkaiden toiveesta Elisa laajentaa lähiviikkoina Ylöjärven 4G LTE -nopeuksien saatavuutta entisestään. Nopeat langattomat 4G-yhteydet tekevät surffailusta, etätöistä ja pelaamisesta sujuvampaa.

-Ylöjärven 4G LTE -yhteyksien laajennukset toteutetaan 800 MHz -taajuudella, joka mahdollistaa nopeiden 4G-yhteyksien rakentamisen myös haja-asutusalueille ja parantaa sisäkuuluvuutta. Tavoitteenamme on rakentaa lähivuosien aikana 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä, Hämeen aluejohtaja Markus Vuosjoki kertoo.

Matkaviestinnän edelläkävijänä Elisa investoi verkkoonsa jatkuvasti, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä häiriöttömämmät ja nopeammat yhteydet. Elisa on tuonut 4G-nopeudet jo yli 230 paikkakunnalle, joista LTE-nopeuksia on yli 75 paikkakunnalla.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 230 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on yli 75 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Markus Vuosjoki, Hämeen aluejohtaja, puh. 050 558 4555, etunimi.sukunimi@elisa.fi

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.