Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisa Oyj:n huoltotyöt 13.6. klo 00-06 aiheuttavat palvelukatkoksia Elisa Viihde- ja Sähköpostipalveluissa.

kesäkuu 11th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Elisa

Elisa tekee palvelulaatua parantavia huoltotöitä 13.6.2013 klo 00-06. Työt aiheuttavat katkoksia Elisa Viihde- ja Elisan sekä Saunalahden sähköpostipalveluissa.

Elisa Viihteen osalta huoltokatkon aikana digiboksin Elisa Viihde -valikkoon ei pääse (kaukosäätimen sininen tähtinäppäin), videoiden vuokraaminen ei ole mahdollista ja www.elisaviihde.fi -sivut ovat poissa käytöstä. Huoltotöiden aikana ei myöskään tallennuksien lisääminen onnistu mobiilisovellusten tai internetin kautta. Ennen huoltokatkoa tehdyt tallennukset tallentuvat normaalisti ja ovat katsottavissa katkon päätyttyä. Antenni- ja kaapeliverkon kanavat näkyvät normaalisti huoltokatkon aikana.

Työt aiheuttavat häiriöitä osassa Elisan ja Saunalahden sähköpostipalveluita. Töiden aikana katkon vaikutuspiirissä olevia sähköposteja ei voi lukea, lähettäminen toimii normaalisti. Katkon aikana saapuneet viestit toimitetaan sähköpostilaatikoihin huoltotöiden päätyttyä.

Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta http://www.elisa.fi/yhteydenotto/  tai puhelimitse numerosta 050 950 500 (pvm/mpm).

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa hetkellistä haittaa asiakkaillemme.

Tiedotamme muutostyöstä asiakkaitamme osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet ja http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 319 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 799.

http://www.elisa.fi/ir/pressi/index.cfm?t=100&o=5100

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.