Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisa Oyj:n huoltotyöt 30.4. klo 01-07 aiheuttavat palvelukatkoksia Elisa Viihde-,Elisa Kirja- ja Sähköpostipalveluissa.

huhtikuu 27th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Elisa tekee palvelulaatua parantavia huoltotöitä 30.4.2013 klo 01-07. Työt aiheuttavat katkoksia seuraavissa palveluissa:

 

Elisa Viihde:

? Videovuokraamo ei ole käytettävissä

? Katselun ajansiirto on poissa käytöstä

? Yle Areena ja MTV3 Katsomo ?sovellukset eivät toimi katkoksen aikana

 

Elisa Kirja:

Elisa Kirjan verkkosivut ja verkkokauppa eivät ole käytettävissä. Myös Elisa Kirja -sovellus (Android, iOs, Windows Phone) toimii rajoitetusti. Sovelluksella voi katkon aikana lukea jo laitteelle aiemmin ladattuja ja luettuja kirjoja, mutta uusien kirjojen lataaminen ei onnistu.

 

Sähköpostit:

Katkoksia osassa Elisan ja Saunalahden sähköpostipalveluita. Töiden aikana katkon vaikutuspiirissä olevia sähköposteja ei voi lukea, lähettäminen toimii normaalisti. Katkon aikana saapuneet viestit toimitetaan sähköpostilaatikoihin huoltotöiden päätyttyä.

 

 

Palvelukatkot ajoittuvat pääsääntöisesti klo 01-05 väliselle ajalla ja ovat kestoltaan 1-4 tuntia. Lyhyitä palvelukatkoksia voi ilmetä vielä 05-07 välisenä aikana.

Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta http://www.elisa.fi/yhteydenotto/  tai puhelimitse numerosta 050 950 500 (pvm/mpm).

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa hetkellistä haittaa asiakkaillemme.

Tiedotamme muutostyöstä asiakkaitamme mm. tekstiviestein sekä osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet ja http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 319 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 799.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.