Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisa tekee Joensuun alueilla kaapelimodeemiverkon muutostöitä 25.2.-1.3.2013

maaliskuu 12th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Elisa lisää kaapeli-televisioverkon kapasiteettia ja parantaa merkittävästi palvelun laatua Joensuun alueilla. Työt on suunnittelu katkoitta, ainoastaan hetkellisiä palvelutason alenemia saattaa aiheutua kaapelimodeemiverkon palveluissa arkipäivisin klo 08:00 ? 16:00 välisenä aikana aina aluekohtaisesti. Muutoksen kohteena olevat alueet ovat Koillisvaylä, Kylmäoja, Pakrakaari Mastotie, Kirvesmiehenkatu, Siihtala, Asutuspolku, Sortavalankatu, Tapionkatu, Pohjolankatu, Kettuvaara, Lokinkuja, Pohjoinen Ruutukatu/Koulukatu, Tapionkatu, Suvik, Nurmela, Häkkisenkatu, Niinivaara, Lonikintie, Marjala, Aurinkokatu 63, Kytö, Ruuhitie, Utrantie/Rantamutala Palvelutason aleneminen koskee kaapelimodeemipalvelua ja niitä Elisa Viihde -asiakkaita, joiden palvelu on kaapelimodeemissa. Muutosten jälkeen kaapelimodeemi hakee uudelleen taajuudet, jona aikana kaapelimodeemiyhteys ei ole käytettävissä. Taajuuksien haku voi kestää viidestä minuutista kahteen tuntiin.


Mikäli kaapelimodeemiyhteytesi ei huoltokatkon jälkeen toimi, käynnistä modeemi uudelleen. Ohje kaapelimodeemin uudelleenkäynnistämiseksi


1. Sammuta virta modeemista.


2. Kytke virta päälle modeemiisi. Modeemi hakee uudet asetukset kaapeliverkosta. Tämä saattaa kestää enintään 2 tuntia.


3. Kun modeemin etupaneelin merkkivalot palavat taas normaalisti, voit jatkaa kaapelimodeemiyhteyden käyttöä. Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta http://www.elisa.fi/yhteydenotto/  tai puhelimitse numerosta 050 950 500 (pvm/mpm). Pahoittelemme kaapelimodeemiverkon työstä aiheutuvaa hetkellistä haittaa asiakkaillemme. Tiedotamme muutostyöstä asiakkaitamme osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet ja http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 319 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 799.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.