Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisa toi 4G-nopeudet Luotoon, Närpiöön, Uusikaarlepyyhyn ja Pedersöreen

syyskuu 11th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Alueellinen lehdistötiedote 11.9.2013

Elisa jatkaa investointejaan Pohjanmaan alueella. 4G-nopeudet Dual Carrier -teknologialla ovat saatavilla nyt myös Luodossa, Närpiössä, Uusikaarlepyyssä ja Pedersöressä. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin.

Elisa investoi vuosittain merkittävästi verkkojensa kehitykseen varmistaakseen jatkuvasti paremman peittoalueen, nopeammat ja häiriöttömämmät yhteydet sekä uusimpien teknologioiden käyttöönoton. Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet jo yli 200 paikkakunnalle.

– Pohjanmaalla nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä on kasvanut ja laajennamme saatavuutta jatkuvasti. Luodossa, Närpiössä, Uusikaarlepyyssä ja Pedersöressä käyttöön otetut 4G-nopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta Elisan ja Saunalahden asiakkaille, esimerkiksi videoiden katselussa, etätyöskentelyssä, webbisurffailussa ja musiikin lataamisessa, kertoo Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on yli 70 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Harri Kivimäki, Pohjanmaan aluejohtaja, puh. 0500661841, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.