Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisan 4G LTE -nopeudet Lemille

tammikuu 22nd, 2014 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Alueellinen lehdistötiedote 22.1.2014

Elisan nopeat 4G LTE -teknologian mahdollistamat yhteydet laajentuvat myös Lemillä. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin.

Elisa investoi vuosittain merkittävästi verkkojensa kehitykseen varmistaakseen jatkuvasti paremman peittoalueen, nopeammat ja häiriöttömämmät yhteydet sekä uusimpien teknologioiden käyttöönoton.  Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet jo yli 200 paikkakunnalle.

– Nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä on kasvanut ja laajennamme saatavuutta jatkuvasti. Olemme nyt ottaneet Lemille käyttöön LTE-teknologian mahdollistamat nopeudet HSDPA+ Dual Carrier -teknologian lisäksi. Yhä paremmat yhteysnopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta Elisan ja Saunalahden asiakkaille, esimerkiksi videoiden katselussa, webbisurffailussa ja musiikin lataamisessa, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 230 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on 75 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Ari Punkkinen, Itä-Suomen aluejohtaja, puh. 050 4042204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.