Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Elisan 4G-nopeudet laajenevat Pohjanmaalla

helmikuu 4th, 2014 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Alueellinen lehdistötiedote 4.2.2014

Elisan nopeat 4G LTE -teknologian mahdollistamat yhteydet laajentuvat myös Pohjanmaalla. Uudella 800 MHz-taajuudella toimivat 4G-yhteydet ovat jo käytössä Vaasassa ja Jalasjärvellä. Lähiviikkoina ne tulevat käyttöön myös Alajärvellä, Isossakyrössä, Kristiinankaupungissa, Närpiössä ja Uudessakaarlepyyssä. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin. Jatkuvasti verkkoihin investoivan Elisan tavoitteena on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin nykyinen 3G-verkko.

Nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä Pohjanmaalla kasvaa jatkuvasti. Elisa vastaa asiakkaiden toiveisiin tuomalla 4G LTE -nopeudet Alajärvelle, Isoonkyröön, Kristiinankaupunkiin, Närpiöön ja Uuteenkaarlepyyhyn sekä laajentaa Vaasan ja Jalasjärven 4G LTE -nopeuksien saatavuutta entisestään.

– 4G LTE -nopeudet toteutetaan 800 MHz -taajuudella, joka mahdollistaa nopeiden 4G-yhteyksien rakentamisen myös haja-asutusalueille ja parantaa sisäkuuluvuutta. Tavoitteenamme on rakentaa lähivuosien aikana 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki kertoo.

Matkaviestinnän edelläkävijänä Elisa investoi verkkoonsa jatkuvasti, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä häiriöttömämmät ja nopeammat yhteydet. Elisa on tuonut 4G-nopeudet jo yli 230 paikkakunnalle, joista LTE-nopeuksia on yli 75 paikkakunnalla.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 230 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on 75 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Harri Kivimäki, Pohjanmaan aluejohtaja, puh. 0500 661 841, etunimi.sukunimi@elisa.fi

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.