Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Häiriö Elisan kaapeli-tv-verkossa/ kaapelimodeemissa Espoon alueella 28.10.2014 klo 14:50 alkaen

lokakuu 28th, 2014 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Elisan kaapeli-tv-verkossa on parhaillaan häiriöitä Espoossa. Vika vaikuttaa ainakin Tuomarilan, Ullanmäken, Kuurinniityn, Kulotorpan ja Ymmerstan alueilla. Häiriö voi vaikuttaa myös näiden kaupunginosien lähialueilla. Noin klo 14:50 alkanut vikatilanne vaikuttaa alueen kaapeli-tv-, radio- ja kaapelimodeemipalveluihin. Häiriö vaikuttaa myös niihin Elisa Viihde -asiakkaisiin, joiden palvelu tulee kaapelimodeemin kautta.

Vian korjaustoimenpiteet ovat käynnissä. Arvioitu korjausaika on klo 23 mennessä.

Mikäli kaapelimodeemiyhteys ei häiriön jälkeen toimi, käynnistä modeemi uudelleen. Tarvittaessa resetoi modeemi tehdasasetuksille seuraavan ohjeen mukaisesti. Ohjeet löytyvät Elisan tukisivuilta osoitteesta www.elisa.fi/asiakaspalvelu (suora linkki: http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/199.23/elisa-laajakaista-heti-kaapelimodeemi/9000/ongelmatilanteet/).

Tiedotamme muutoksista ja häiriöistä osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 380 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 860.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme.

Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta http://www.elisa.fi/yhteydenotto/ tai puhelimitse numerosta 01019 0240 (pvm/mpm).

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.