Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Matkaviestinpalveluiden kapasiteetinhallinta käyttöön ruuhkatilanteissa 14.1.2013 alkaen

maaliskuu 12th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Saunalahden matkaviestinpalvelujen erityisehdot uudistuivat 17.12.2012. Ehdoissa tarkentui palvelun käyttöä koskeva kohta koskien toimenpiteitä, joita Saunalahti voi tehdä verkon ylikuormittumisen välttämiseksi ja ruuhkatilanteiden hallitsemiseksi. Päivitetyt ehdot on julkaistu osoitteessa: saunalahti.fi/ehdot.

Verkon ylikuormittumisen välttämiseksi kapasiteetinhallinta otetaan käyttöön ruuhkatilanteissa 14.1.2013 alkaen. Kapasiteetinhallinnassa määritetään verkkoon liikennetyyppikohtaisesti eri liikennetyyppien maksimikapasiteetti. Kapasiteetinhallinta voi vaikuttaa verkon ruuhka-aikoina suurivolyymisen tiedonsiirron kokonaisliikenteeseen (esim. suoratoisto, P2P, VoIP, Http). Toiminnalla varmistetaan, ettei verkon ruuhkatilanteissa yhden tai useamman liikennetyypin määrällisesti tai laadullisesti merkittävästi kasvanut liikenne vaikuttaisi ruuhkauttavasti myös muiden liikennetyyppien liikenteeseen.
Liikenteen seuraaminen, analysoiminen sekä muu hallinnointi ja muokkaus toteutetaan automaattisten järjestelmien avulla.

Yksittäiselle asiakkaalle näkyvät muutokset ovat vähäisiä, koska kapasiteetinhallinta koskee kokonaisliikennettä. Kapasiteetinhallinnalla voimme turvata asiakkaillemme tasalaatuisen mobiilidatan käyttökokemuksen.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.