Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Saunalahden Prepaid Erikoispainoksella (micro-SIM) surffaat järkyttävän halvalla!

maaliskuu 23rd, 2012 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Saunalahti Prepaid Erikoispainos (micro-SIM) on suunniteltu erityisesti älypuhelimia ja tablet-laitteita varten. Liittymällä voit surffata netissä rajattomasti kiinteään hintaan 0,66 €/päivä (ei sis. käyttöä ulkomailla). Puhelut kotimaisiin lanka- ja matkapuhelinliittymiin maksavat alk. 0,066 €/min ja viestit 0,066 €/kpl.

Erikoispainoksen aloituspakkaus maksaa 6,60 €, ja se sisältää micro-SIM-kortin (kortilla on 6,60 € valmiiksi ladattua saldoa) ja käyttöohjeen.

– Näemme selvän tarpeen liittymälle, jonka avulla asiakas pystyy edullisesti ja vaivattomasti surffaamaan kiinteään päivähintaan ilman käyttökattoa, osastopäällikkö Toni Kivinen Elisalta kertoo.

Aloituspaketti tulee heti myyntiin Elisa Shopit -myymälöihin kautta maan täydentämään markkinoiden laajinta latausliittymäperhettä. Lisää myyntipaikkoja on tulossa lähiaikoina.

Elisa Shopitin valikoimasta löytyvät myös normaali Saunalahti Prepaid, Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista (sis. nettitikun 1 kk käytöllä) sekä PS Vita 3G -konsoli, jonka myyntipaketissa on valmiina Saunalahti Prepaid Erikoispainos PS Vita -käyttöön.

Saldon lataaminen Saunalahti Prepaid Erikoispainos (micro-SIM) liittymään käy helpoiten osoitteessa saunalahti.fi, josta löytyvät myös parhaat lataustarjoukset. Saldoa voi myös ladata Otto. -automaateilla, Elisa Shopiteissa, R-kioskeilla, Prismoissa, Alepoissa, ABC-liikennemyymälöissä sekä St1- ja Shell-huoltoasemilla.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.