Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Saunalahden puheliittymät uudistuvat 1.4.2013

maaliskuu 12th, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Kuukausimaksuun sisältyy jatkossa rajaton datan käyttö sekä normaalihintaisten kotimaan puheluiden hintakatto. Uudistuksen yhteydessä liittymän kuukausimaksu nousee 1,99 eurolla. Uudistus ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Rajaton datan käyttö kaikkiin puheliittymiin – ei yllättäviä datalaskuja

Uudistettavien liittymien kuukausimaksuun sisältyy jatkossa kotimaan datasiirto ilman käyttökattoa 256 kbit/s nopeudella. Voit siis käyttää kotimaassa matkapuhelimellasi datayhteyttä rajattomasti ilman erillistä veloitusta. Rajaton datan käyttö mahdollistaa esimerkiksi sähköpostin tai erilaisten palveluiden, kuten sää-, pankki- ja navi-gointipalveluiden, huolettoman käytön matkapuhelimellasi.

Puhelut enintään 0,99 € päivässä

Lisäksi lisäämme uudistettaviin liittymiin AlleEuronPäivät -hintakaton. Tämän ansiosta voit puhua kotimaan normaalihintaisia puheluita niin paljon kuin haluat ja maksat niistä enintään 0,99 € päivässä. Jos puhut puheluita alle 0,99 € päivässä, laskutamme puhelut liittymän hinnaston mukaan.

Uudistus koskee Saunalahden puheliittymiä, joiden liittymän kuukausimaksuun ei sisälly datan käyttöä. Uudistus koskee myös Saunalahden puheliittymiä, joissa on erikseen tilattuna nopeampi mobiililaajakaistalisäpalvelu. Tämän lisäpalvelun hinta ja nopeus säilyvät ennallaan.
AlleEuronPäivät-hintakatto ei koske yritysasiakkaiden puheliittymiä.

Tarkemmat tiedot uudistuksesta, kuten uudistettavat puheliittymät, löydät osoitteesta
saunalahti.fi/uudistus.

Paperilaskun hinnoittelu yhdenmukaistuu 1.4.2013

Paperilaskun hinta on 1,90 €/lasku kaikille asiakkaillemme 1.4.2013 alkaen. Kaikki sähköiset laskut, esimerkiksi e-lasku, ovat jatkossakin maksuttomia. Lue lisää sähköisistä laskuista osoitteesta saunalahti.fi/lasku.

Rajaton datan käyttö ja kotimaan puheluiden hintakatto ovat käytössäsi jo 1.4.2013 alkaen vaikka sinulla olisi voimassa määräaikainen sopimus. Uusi kuukausimaksu ja paperilaskun hinta tulevat voimaan kuitenkin vasta määräaikaisen sopimuksesi päättyessä.

Kaikki liittymääsi koskevat muutokset hoidat vaivattomasti osoitteessa oma.saunalahti.fi tai lähimmässä Elisa Shopit -myymälässä. Uudistuksen yhteydessä sinulla on halutessasi sopimusehtojen mukainen irtisanomisoikeus.

Palvelemme sinua Saunalahden asiakaspalvelussa puh. (09) 7707 0097 (mpm/pvm), ma-pe 8-17 ja la 10-16.30 sekä netissä osoitteessa palsta.saunalahti.fi/tiedotteet.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.