Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Uusi asiakaspalvelunumero 1.10.2013 – lue myös muista tavoista asioida kanssamme

syyskuu 3rd, 2013 | Posted by hairiotiedote in Saunalahti

Meillä on nyt tarjolla sinulle laaja kirjo erilaisia tapoja asioida kanssamme. Saamamme asiakaspalautteen perusteella panostamme jatkossa yhä enemmän asiakaspalveluumme verkossa. Asiakaspalvelusivuiltamme löydät vastaukset yleisempiin kysymyksiin. Kehitämme jatkuvasti parempia ja helpompia itsepalvelumahdollisuuksia ja myös sosiaalisessa mediassa tarjoamme oivan keskusteluyhteyden. Voit siis hoitaa suurimman osan asioista itsepalvelukanavissa tai löytää kysymykseesi vastauksen netistä. Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla sinua myös silloin, kun asiasi vaatii henkilökohtaista puhelinpalvelua.

Asiakaspalvelunumero

Lokakuun alusta alkaen palvelemme asiakkaitamme numerossa 01019 0230 (ma – pe 8 – 19, la 10 – 16.30). Häiriöilmoitusasioissa palvelemme jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Asiakaspalveluun soitto ja mahdollinen jonotusaika maksavat normaalin paikallis- tai matkapuhelinmaksun verran (pvm/mpm).

Ohjeet ja vinkit netissä – saunalahti.fi/asiakaspalvelu

Olemme keränneet eripuolilta palautetta siitä, mitä asioita suurin osa asiakkaistamme etsii verkkosivuiltamme tai kysyy asiakaspalvelustamme. Näiden palautteiden perusteella olemme koonneet vastaukset yleisimpiin kysymyksiin nettisivuillemme.

Itsepalvelu netissä – Omasaunalahti.fi

OmaSaunalahti-itsepalvelussa hoidat liittymäasiasi joustavasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kehitämme jatkuvasti itsepalvelukanaviamme asiakkaiden toiveiden perusteella.

Kysy ja keskustele netissä – palsta.saunalahti.fi

Palstan keskustelufoorumilla voit kysyä apua, neuvoa muita tai vaihtaa mielipiteitä, voit jakaa ideoitasi tai vain seurata kuhinaa vierestä. Palstalla voit kertoa reilusti, miten voimme olla sinulle avuksi.

Apua asennukseen ja käyttöön – Omaguru.fi tai soita 0600 900 500
(ma-pe 8-21, la 9-17, 1,99 €/min+pvm/mpm)
Kun tarvitset teknistä neuvontaa, Omaguru-neuvontapalvelu auttaa sinua – hän voi ottaa tietokoneesi etähallintaohjaukseen ja tarkistaa esimerkiksi oikeat asetukset.

http://saunalahti.fi/tiedote/tekn.php

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.